Повідомлення про небезпечну продукцію

від 28.12.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Карпатського округу (Івано-Франківська та Чернівецька областi) у ФОП Кушнірчук Т.Т.за результатами експертизи та протоколів випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е0 не відповідає вимогам Технічного регламенту (за показниками «детонаційна стійкість», «вміст сірки», «об‘ємна частка бензолу», «масова частка кисню», «об‘ємна частка кисневмісних  сполук».Продукція розповсюджувалася за адресою: АЗС Івано-Франківська обл. Косівський р-н. с. Космач,вул. І.Франка, 120.

від 17.12.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду Державною екологічною інспекцією у Чернігівській області. У ТОВ "МЕРКУРІЙ" за результатами експертизи та протоколу випробувань ТОВ "ІНСПЕКТОРАТ УКРАЇНА" дизельне паливо ДП-З-Євро5-В0 не відповідало вимогам Технічного регламенту за показниками: вміст сірки; фракційний склад: 95% переганяється за температури >370°с. Продукція розповсюджувалася за адресою: Чернігівська область, Ніжинський район, м. Борзна, вул. Київська, 75

від 15.12.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Поліського  округу  у ТОВ “МАГНІТ ОЙЛ” за результатами експертизи та протоколу випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е5, А-92-Eвро5-Е0 не відповідала вимогам Технічного регламенту за показником "Детонаційна стійкість". Продукція розповсюджувалася за адресою: м. Коростишів, вул., Володимирівська, 44.

від 26.11.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Пiвденно-Захiдного округу (Миколаïвська та Одеська областi) у ПП "АЛЬФА РЛЮС 2018" за результатами експертизи та протоколів випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція  дизельного пального ДП-Л-Євро5-В0 не відповідають вимогам Технічного регламенту, за показником  " Температура спалаху в закритому тиглі" Продукція розповсюджувалася за адресою: АЗС "АЛЬФА" с.Вигода, вул. Енергетиків, буд.1, Біляївський  район, Одеська область. Виробництво Мозирський НПЗ (Республіка Білорусь)

від 23.11.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Пiвденно-Захiдного округу (Миколаïвська та Одеська областi) у ТОВ "БІОТУРБО" за результатами експертизи та протоколів випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е5 за показниками вміст сиркі, об'ємна частка бензолу, масова частка кісневмисних сполук, та дизельне пальне ДП-З-Євро5В0 за показниками температура спалаху та гранична температура фільтрованості не відповідають вимогам Технічного регламенту. Продукція розповсюджувалася за адресою: АЗС "БІОТУРБО" м.Роздільна, вул. Кишинівська, буд.38, та  смт. Захарівка, вул. Щаслива,буд.6 Захарівсбкий  район, Одеська область, виробництва ПАТ "УКРТАТНАФТА".

від 23.11.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Поліського округу у ТОВ “ПТФ” “УКР-ПЕТРОЛЬ” за результатами експертизи та протоколу випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е5, А-92-Eвро5-Е5 не відповідала вимогам Технічного регламенту за показниками "масова частка кисню", "вміст сірки", "об'ємна частка бензолу" Продукція розповсюджувалася за адресою: м. Бердичів, вул., Житомирська, 78 б.

від 15.11.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Столичного округу у ТОВ «МК ОКТАН-95» за результатами експертизи та протоколів випробувань акредитованої лабораторії продукція не відповідає вимогам Технічного регламенту а саме вид: автомобільний бензин А-92-Євро5-Е5 за показниками «Детонаційна стійкість», «Вміст сірки», «Об’ємна частка бензолу», «Масова частка кисню», А-95-Євро5-Е5 - «Детонаційна стійкість», «Вміст сірки», «Об’ємна частка бензолу», «Масова частка кисню», «Об’ємна частка кисневмісних сполук», ДП-З-Євро5-В0 - «Вміст сірки» «Температура спалаху в закритому тиглі» відповідно. Продукція розповсюджувалася за адресою: АЗС Київська обл., Києво-Святошинський р-н., с. Софіївська Борщагівка, вул. Садова, буд. 48-А, 48-Б, виробництва ПАТ «Укртатнафта».

від 11.11.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Пiвденно-Захiдного округу (Миколаïвська та Одеська областi) у ПП "ВОДНИК "за результатами експертизи та протоколу випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е5 та А-92-Євро5-Е5 не відповідала вимогам Технічного регламенту за показниками: вміст сірки, об'ємна частка бензолу, масова частка кісневмисних сполук, детонаційна стійкість. Продукція розповсюджувалася за адресою:АЗС ,,VALERIA,, Удобнянська сільська рада,ЦМК 4, Білгород-Дністровський район, Одеська область, виробництва Мозирського НПЗ.


від 08.11.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Пiвденно-Захiдного округу (Миколаïвська та Одеська областi) у ТОВ "БОЛГРАД-АВіА "за результатами експертизи та протоколу випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е5 не відповідала вимогам Технічного регламенту. Продукція розповсюджувалася за адресою: АЗС вул. Димитрова, буд.165/а, с. Кам'янка, Ізмаїльский р-н, Одеська область, виробництва ПАТ «Укртатнафта».

від 27.10.2021

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Поліського округу (Житомирська та Рівненська областi) у ФОП Северенчук Сергія Леонідовича "ОВ" за результатами експертизи та протоколу випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки Shebel А-95-Євро5-Е5, А-92-Eвро5-Е5 та палива дизельного ДП-З-Євро5-В0, ДП-З-Євро5-В0 не відповідала вимогам Технічного регламенту. Продукція розповсюджувалася за адресою: АЗС №1 вул. Житомирська, 16, смт. Черняхів, Житомирська область.


від 19.10.2021
Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, що проводиться Державною екологічною інспекцією Пiвденно-Захiдного округу (Миколаïвська та Одеська областi) у ТОВ "АЛВАС "за результатами експертизи та протоколу випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е5, А-92-Eвро5-Е5 не відповідала вимогам Технічного регламенту. Продукція розповсюджувалася за адресою: АЗС №1 вул. Лісова, буд.5/а, м. Ізмаїл, Одеська область; АЗС - вул. Железнякова, буд.184/а,  м. Ізмаїл, Одеська область, виробництва ПАТ «Укртатнафта».


від 8.10.2021
Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, за адресою: АЗС № 1 вул. Фонтанна, буд.15/А, м. Херсон, Херсонська область, за результатами експертизи та протоколу випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція паливо дизельне марки ДП-Л-Євро5-В0 не відповідає вимогам Технічного регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 927 за показником «Температура спалаху в закритому тиглі». Розгляд справи подовжується.


від 7.10.2021
Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції, за адресою: АЗС №8 вул. Пiвденна, буд.62, с. Приморське, Кiлiйський район, Одеська область, за результатами експертизи та протоколу випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" продукція автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е5, А-92-Eвро5-Е5 не відповідала вимогам Технічного регламенту за показниками: вміст сірки, об'ємна частка бензолу, масова частка кисню, об'ємна частка кисневмісних сполук. Розгляд справи подовжується.
       

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці