Керівництво Державної екологічної інспекції України

Зубович Ігор Олегович



Тимчасово виконуючий обов’язки Голови Державної екологічної інспекції України.

1981 року народження.

Освіта повна вища. У 2008 році закінчив Національний авіаційний університет за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр». У 2008 році здобув кваліфікацію геодезиста у Приватному вищому навчальному закладі Інституті землевпорядкування та інформаційних технологій при Національному авіаційному університеті. У 2017 році закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування України за фахом «Правознавство». У 2020 році отримав кваліфікацію за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» у Національній академії державного управління при Президентові України.

На державній службі з 2009 року.

Працював на керівних посадах у Київській обласній державній адміністрації, у Головному управлінні Держкомзему у Київській області, у Головному управлінні Держземагенства у Київській області, у Державній екологічній інспекції України, у Державній екологічній інспекції у Херсонській області. З 29 вересня згідно з наказом Державної екологічної інспекції України № 146-тр/р призначений на посаду начальника Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу (Миколаївська та Одеська області).


Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2021 р. № 1546-р призначений на посаду тимчасового виконуючого обов’язки Голови Державної екологічної інспекції України.





Заруба Дмитро Васильович



Перший заступник Голови Державної екологічної інспекції України

Заруба Д.М. 1975 року народження.

Освіта повна вища. У 1998 році здобув кваліфікацію політолога за спеціальністю «Політологія» в Дніпропетровському державному університеті. У 2010 році закінчив Західнодонбаський приватний інститут економіки і управління та здобув кваліфікацію спеціаліста з фінансів за спеціальністю «Фінанси». У 2023 році закінчив Державну екологічну академію післядипломної освіти та управління здобув кваліфікацію за спеціальністю "Екологія".

На державній службі з 2010 року.

Працював на керівних посадах у Державній службі туризму і курортів, у Національному музеї народної архітектури та побуту України, у комунальному підприємстві Київської міської державної адміністрації «Київський центр розвитку міського середовища» та у комунальному об’єднанні «Київзеленбуд».

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 116-р призначений на посаду першого заступника Голови Державної екологічної інспекції України.



 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці