В Офісі ДЕІ у Кривому Розі провели ще два етапи конкурсу на посаду начальника ДЕІ Придніпровського округу

29 липня в Офісі Держекоінспекції у Кривому Розі були проведені 2 етапи конкурсу на зайняття посади начальника ДЕІ Придніпровського округу.

Про це повідомляє пресслужба Державної екологічної інспекції України.

Перший етап конкурсного відбору відбувся ще 15 липня. У другому та третьому етапі, які відбулися 29 липня, взяло участь 10 осіб. Спершу фахівці мали вирішити ситуаційні завдання, під час яких оцінювалась їх компетенція, знання екологічного законодавства, управлінські та організаторські здібності. Всі кандидати пройшли цей етап і були допущені до співбесіди з конкурсною комісією.

Наразі члени комісії приймають рішення щодо 3 осіб, кандидатури яких пройдуть співбесіду з головою Держекоінспекції. Далі буде визначено начальника Придніпровської ДЕІ.

Такий багатоступеневий відбір фахівців дасть змогу визначити осіб, професійні якості яких дозволять здійснювати ефективний екологічний контроль у промисловому регіоні України. Робота округу на чолі з сильним керівником приятиме модернізації підприємств та зосередженню зусиль міської влади на питаннях захисту довкілля.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці