Представники Держекоінспекції зустрілися з виконавчою директоркою Програми ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) Інґер Андерсен

Т.в.о. Голови Державної екологічної інспекції України Ігор Зубович спільно із народним депутатом України, заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Оленою Криворучкіною провели онлайн зузстріч з виконавчою директоркою Програми ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) Інґер Андерсен.

Про це повідомляє пресслужба Державної екологічної інспекції!

В процесі діалогу українська сторона проінформувала про стан навколишнього природного середовища та функціонал основних природоохоронних органів. В тому числі проміжні результати діяльності Держекоінспекції, Оперативного штабу та Робочої групи експертів Оперативного штабу. 

Оскільки, таких масштабів шкоди Україні ще ніколи, з закінчення другої світової війни не завдавалося, Ігорем Зубовичем було запропоновано розробити механізм спільної взаємодії ДЕІ - ЮНЕП, в тому числі верифікацію з боку даних і подій зібраних ДЕІ та посилити присутність ЮНЕПу в Україні. 

Своєю чергою, Олена Криворучкіна запропонувала ЮНЕП програми відновлення довкілля України, де провідну роль може зайняти ЮНЕП. Працюємо на перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці