За підсумками тижня за найбільш резонансними порушеннями вимог природоохоронного законодавства лідирують Дніпропетровська та Київська області

Інспекцією Придніпровського округу проведено розрахунок збитків на загальну суму 10 млн 868 тис. 911 грн за незаконну порубку, невстановленими особами, у полезахисній лісосмузі дерев різних порід в загальній кількості 1819 шт.,  на території Новопільської сільської ради Криворізького району. 

Матеріали направлено до відповідних органів.

Про це інформує пресслужба Державної екологічної інспекції України!

Інспекцією Столичного округу проведено розрахунок збитків та пред’явлено претензію ТОВ «Еко-Інвест і К» на суму 1 млн 341 тис. 741 грн за викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами без відповідного дозволу.

Варто зазначити, що  03 по 09 березня 2023 року територіальними та міжрегіональними територіальними  органами Державної екологічної інспекції України проведено 79 природоохоронних заходів та складено 151 протокол про адміністративні правопорушення.

Загальна сума накладених штрафних санкцій складає 36 тис. гривень. До Державного бюджету стягнуто 30 тис. гривень. Загалом за порушення вимог природоохоронного законодавства розраховано збитків на суму 13 млн 9 тис. гривень.

Загальна сума пред’явлених претензій та позовів складає 1 млн 665 тис. гривень. Стягнуто збитків у добровільному та примусовому порядку на суму 1 млн 429 тис. гривень.

Працюємо на перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці