За підсумками минулого тижня за найбільш резонансними порушеннями вимог природоохоронного законодавства лідирують Кіровоградська та Житомирська області

Інспекцією Придніпровського округу проведено розрахунок збитків та пред’явлено претензію, громадянам, на суму 1 млн 1 тис. 130 грн за незаконне добування цінних видів риб в загальній кількості 592 шт. в акваторії Кам’янського водосховища р. Дніпро на території Світловодської ТГ Олександрійського району. 

Про це інформує пресслужба Державної екологічної інспекції України!

Також інспекцією Поліського округу проведено розрахунок збитків на суму 962 тис. 834 грн за незаконну порубку, невстановленими особами, 55 дерев різних порід в лісовому масиві Баранівського лісництва ДП «Романівський лісгосп АПК» на території Звягельського району. 

Матеріали з ознаками кримінального правопорушення направлено до відповідних органів 

Зауважимо що, з 10 по 16 березня 2023 року територіальними та міжрегіональними територіальними  органами Державної екологічної інспекції України проведено 115 природоохоронних заходів, складено 236 протоколів про адміністративні правопорушення. 

За порушення вимог природоохоронного законодавства розраховано збитків на суму 3 млн 194 тис. гривень.

Загальна сума пред’явлених претензій та позовів складає 1 млн 611 тис. гривень. Стягнуто збитків у добровільному та примусовому порядку на суму 582 тис. гривень.

Працюємо на перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці