Під час Еко акції «Шевченко єднає Україну» в місті Києві було висаджено близько 500 саджанців Дубів Шевченка у всіх районах міста Києва

Під час Еко акції «Шевченко єднає Україну», розпочатої Державною екологічною інспекцією в рамках програми Президента «Зелена Країна», у ході щорічної традиційної весняної толоки, яку провели сьогодні в місті Києві, було висаджено близько 500 саджанців Дубів Шевченка у всіх районах міста Києва. 

Про це інформує пресслужба Державної екологічної інспекції України!

За сприянням заступника Голови КМДА Петра Пантелеєва, котрий також долучився до толоки та висадки дерев, саджанцями Дубів Шевченка було висаджено алею у Сирецькому парку який знаходиться в Шевченківському районі міста Києва.

Т.в.о. Голови Держекоінспекції Ігор Зубович наголосив на важливості збереження навколишнього середовища та відповідального ставлення до природи та особисто взяв участь у висадці саджанців.

Нагадаємо, що Державна екологічна інспекція України розпочала Еко акцію "Шевченко єднає Україну". Сіянці зібрані з Дубу Шевченка, в якому Тарас Григорович ховав свої малюнки від пана Енгельгардта тепер будуть прикрашати кожен район міста Києва і кожну область України. 

Зауважимо, що цей захід не лише вшанування пам'яті великого поета, а й спроба поєднати сили для збереження нашого природного довкілля. Цей крок є важливим символом єдності нашої країни у питаннях охорони навколишнього середовища та створення здорового та безпечного місця для життя.

Працюємо на перемогу!



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці