Всеукраїнський день Довкілля

Сьогодні, 15 квітня, ми відзначаємо Всеукраїнський день Довкілля, він є нагадуванням про глобальні екологічні проблеми, що потребують негайного вирішення на всіх рівнях, можливістю привернути увагу суспільства до охорони навколишнього природного середовища.

День Довкілля є чудовою нагодою нагадати собі та іншим про те, що кожен з нас має відповідальність за довкілля та має зробити все можливе для його збереження. З кожним роком все більше свідомих громадян приєднуються до участі в різноманітних екологічних толоках, заходах з озеленення, благоустрою населених пунктів, ліквідації несанкціонованих звалищ та очищення водних джерел.

У Державній екологічній інспекції України ми знаємо, що навколишнє середовище є ключовим елементом життя нашої планети. Ми працюємо для того, щоб забезпечити сталий розвиток та ефективний захист нашого довкілля від забруднення та інших негативних впливів.

Щира вдячність усім небайдужим, хто знаходить час, можливість і бажання, щоб прибрати чи розсортувати сміття, посадити дерево, і тим самим робить неоціненний вклад в екологічне майбутнє своєї країни.

Працюємо на перемогу! 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці