Витканий сплетінням: День Вишиванки - нитка, що єднає

Державна екологічна інспекція України вітає з особливим святом - Днем Вишиванки! Цей день є символом нашої культури, традицій та національної гордості. 

Вишиванка - це не просто одяг, вона носить у собі багато значущих символів і відображає духовність, витонченість та унікальність українського народу. Вишиванка - це живопис на тканині, стежки, які розповідають нам про минуле, про звичаї та обряди, про нашу історію. Кожна вишиванка - це витвір мистецтва, що передає в собі неповторну енергію наших предків. Вона є символом єднання та спільності всіх українців, будь-де вони знаходяться. 

Нехай у День Вишиванки наше вбрання стане втіленням національної гордості та любові до України. Нехай вишиванка об'єднує нас усіх, незалежно від нашого віку, походження чи місця проживання. Це свято - нагадування про те, що ми маємо берегти та пишатися нашим унікальним культурним надбанням. 

Нехай кожен шов, кожна стежка на вашій вишиванці принесе вам радість, вдячність та натхнення. 

Дякуємо нашим пращурам за цей чудовий символ національної культури та традицій. Нехай він назавжди буде символом нашої нації та нагадуванням про те, що ми - одна велика родина. 

Працюємо на перемогу!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці