Малюнки, що цвітуть: Діти Первомайського центру отримали нагороду на конкурсі "Квітни, моя Україно!

Сьогодні вихованці Первомайського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Миколаївської обласної ради отримали приємний сюрприз, який приніс радість і задоволення усім присутнім. Учасники конкурсу дитячого малюнку «Квітни, моя Україно!», що був проведений Державною екологічною інспекцією Південно-Західного округу, були щиросердечно відзначені та винагородженні за свої творчі здібності.

Дітям передали подарунки, які стали приємним додатком до незабутнього досвіду участі у конкурсі. Особливим моментом було оголошення подяки конкурсантам від т. в. о. Голови Державної екологічної інспекції України Ігоря Зубовича, що підкреслило значимість їхніх зусиль та творчого потенціалу.

Участь у конкурсі дитячого малюнку не тільки надихнула маленьких учасників на самовираження та розкриття своїх талантів, але й стала цінним досвідом для них. Дитячі перемоги не тільки підтверджують потужний потенціал нового покоління, але і слугують наполегливим прикладом для нас, дорослих.

Сьогоднішнє визнання і підтримка організаторів конкурсу є яскравим прикладом того, як маленькі успіхи дітей повинні бути відзначені та підкреслені великою увагою. Крізь творчість та натхнення малюків проглядає наше спільне майбутнє, яке варто захищати й розвивати.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці