"День води"

Державна екологічна інспекція України та Держекоінспекція Столичного округу взяли участь у важливій екологічній ініціативі, яка призначена для покращення стану водойм та прибережних смуг. Ця ініціатива отримала назву "День води" і була ініційована Асоціацією професіоналів довкілля.

Подія зібрала важливих учасників, серед яких були Посол Королівства Нідерландів в Україні, дипломати та працівники посольства Нідерландів, представники Київської міської державної адміністрації, зокрема Олександр Возний, команда Комунального Підприємства "Плесо", а також працівники Державної екологічної інспекції України, Президентка Professional Association of Environmentalists of the World (PAEW) Людмила Циганок та представники PAEW.

Головною метою заходу було прибирання прибережних смуг водойми, а також підвищення свідомості громадськості про важливість збереження водних ресурсів та довкілля вцілому. 

Перший заступник Держекоінспекції Дмитро Заруба та учасники заходу активно долучилися до прибирання сміття та інших забруднень, що негативно впливають на водні екосистеми.

Ця спільна ініціатива є яскравим прикладом співпраці громадських організацій, державних установ та представників дипломатичного корпусу в боротьбі за екологічну безпеку та чистоту водних ресурсів в Україні.







ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці