Т.в.о. Голови Державної екологічної інспекції України Ігор Зубович отримав лист подяки від Президента Федерації торгівельно-промислової палати Королівства Бельгії, Рене Брандерса

Лист був вручений Радником голови Держекоінспекції, Ольгою Ящук, яка також представляє Федерацію торгівельно-промислової палати Королівства Бельгії.

У листі відзначено захист екологічних аспектів України в період війни, а також висловлювалося визнання та підтримка команди Держекоінспекції. Президент Федерації торгових палат Бельгії Рене Брандерс виразив повагу до роботи установи, підкресливши, що добре задокументовані звіти команди Держекоінспекції сприятимуть підтримці подальшої кандидатури України на членство в Європейському співтоваристві, а також підкреслять наслідки конфліктів для навколишнього середовища, включаючи величезні, іноді навіть непоправні руйнування.

Цей лист подяки став свідченням визнання та підтримки за мужню роботу у сфері захисту довкілля, що виконується командою Держекоінспекції в надзвичайно складні часи.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці