Шостий апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення на користь Інспекції стосовно КП «Міський водоканал»

 

Шостий апеляційний адміністративний суд 19 лютого 2019 року підтвердив рішення Черкаського окружного адміністративного суду про обмеження скиду забруднюючих речовин з перевищенням нормативів ГДС в річку Суха Згар КП «Міський водоканал» Золотоніської міської ради.

КП «Міський водоканал», не погоджуюсь із рішенням Черкаського окружного адміністративного суду від 27 вересня 2018 року про обмеження скиду, звернувся із апеляційною скаргою, в якій просив скасувати рішення та прийняти нове, яким у задоволенні адміністративного позову відмовити в повному обсязі.

Комунальне підприємство систематично проводило діяльність з порушенням вимог природоохоронного законодавства, а саме здійснювало скид зворотних стічних вод з перевищенням ГДС по азоту амонійному, завислим речовинам, ХСК, хлоридам та фосфат-іонах, що є порушенням ст.ст. 44, 48, 70 Водного Кодексу України.

На цей час рішення суду щодо обмеження скиду з перевищенням нормативів ГДС в річку Суха Згар КП «Міський водоканал» набрало законної сили.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці