Вищедубечанский лісгосп демонтував всі мисливські вишки в заказнику Черненский — Державна екологічна інспекція України

В рамках Всеукраїнської природоохоронної акції «Знищимо мисливські вишки в ПЗФ" Вищедубечанским лісгоспом спільно з мисливським господарством "Ошитки" демонтовано 6 мисливських вишок в Черненскому заказнику. 

Завдяки зазначеній акції Київська область стала першою областю в Україні, де на території всіх об'єктів природно-заповідного фонду зняті мисливські вишки.

Спеціалісти Державної екологічної інспекції України повсякчас активно долучаються до проведення демонтажу мисливських веж на об’єктах природно-заповідного фонду України!

Київський еколого-культурний центр висловив подяку за активну роботу заступнику Голови Держекоінспекції Віктору Канцураку, начальнику Київського обласного управління лісового та мисливського господарства Олексію Бойко, а також директору Вище-Дубечанского лісгоспу Михайлу Головецкому і директору мисливського господарства "Ошитки" Андрію Чирві.

Довідково: «Знищимо мисливські вежі в ПЗФ» - всеукраїнська громадська кампанія по боротьбі з мисливськими вишками в об'єктах природно-заповідного фонду організована Київським еколого-культурним центром, що проводиться за підтримки Державної екологічної інспекції України.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці