Екологічна освіта дітей - запорука успішного майбутнього!

Одним із основних пріоритетів діяльності Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області є проведення еколого-просвітницьких заходів в навчальних закладах міста. 

Так, 28 лютого поточного року в приміщенні Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області було проведено урок підвищення рівня екологічної свідомості серед учнів 5 класу Хмельницької загальноосвітньої школи № 14 на тему «Збережемо первоцвіти рідного краю!».

Під час проведення заходу завідувач сектору організаційно-аналітичної діяльності, документування та контролю Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області Наталія Сологуб розповіла учням про природоохоронну акцію «Первоцвіт», яка  щорічно проходяться на території Хмельницької області з метою збереження ранньоквітучих об’єктів рослинного світу та неповторної природної краси рідного краю.

Дітлахи уважно слухали розповіді, охоче приймали участь в обговореннях та відповідали на запитання.

Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області постійно проводиться робота з екологічного виховання нашої молоді. Тільки спільними зусиллями  ми зробимо навколишнє середовище кращим, і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці