На території ДП «Кіцманський ліс АПК» за незаконну рубку дерев нараховано збитків на суму 1,2 млн.грн

Державною екологічною інспекцією у Чернівецькій області проведено планову перевірку ДП «Кіцманський ліс АПК» з питань дотримання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

За результатами перевірки складено акт, видано припис, до адміністративної відповідальності притягнуто 9 осіб на суму 1139 гривень.

Крім того, в ході перевірки, на території лісового фонду виявлено незаконну порубку 1249 сироростучих дерев породи акація, черешня, ясень. 

 Незаконна порубка відбувалась протягом 2018 року та продовжувалась упродовж 2019 року. На день перевірки осіб, які здійснили дану незаконну порубку не встановлено. Розмір шкоди заподіяної лісу становить 1млн 148 тис. 428 гривень.  Матеріали перевірки для проведення слідчих дій, встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності направлено до Управління захисту економіки в Чернівецькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці