В.о. Голови Держекоінспекції – Ігор Яковлєв провів нараду для керівників територіальних органів Держекоінспекції на Вінниччині

28 березня на Вінниччині відбулась виїзна нарада керівників територіальних органів Державної екологічної інспекції України під керівництвом в.о Голови Держекоінспекції Ігоря Яковлева щодо правових та організаційних засад оцінки впливу на довкілля та стратегічної екологічної оцінки. На засіданні була присутня заступник Директора департаменту екологічної безпеки та дозвільно-ліцензійної діяльності - начальник Управління з питань оцінки впливу на довкілля та дозвільно-ліцензійної діяльності Олена Крамаренко.


Під час заходу були розглянуті наступні питання:

·        Правові та організаційні засади оцінки впливу на довкілля;

·        Сфера застосування оцінки впливу на довкілля, категорії видів планової діяльності та об’єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля і підлягають оцінці впливу на довкілля.

·        Відповідальність за порушення законодавства про оцінку впливу на довкілля.

·         Мета стратегічної екологічної оцінки, етапи її здійснення та основні вимоги.

·        Повноваження центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони навколишнього природного середовища щодо стратегічної екологічної оцінки. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці