Допомагати природі за будь-якої погоди!

Саме з таким настроєм сьогодні, 12 квітня 2019 року, працівники центрального апарату Державної екологічної інспекції України вирушили на посадку дерев сосни звичайної та берези до Дніпровсько-Тетерівського лісомисливського господарства. Не зміг завадити гарному настрою та бажанню  висаджувати дерева навіть ранковий дощ.

Спільно з працівниками лісомисливського господарства висаджено 3000 саджанців  молодих дерев.


Крім того, співробітники центрального апарату провели прибирання на прилеглій до  Держекоінспекції території та посіяли квіти.



Своїми діями Державна екологічна інспекція України закликає громадян продовжувати  Всеукраїнську екологічну акцію «Посади дерево миру», яка  стартувала 2016 року за ініціативи Української греко-католицької церкви та була підтримана Мінприроди, та спонукає всіх долучатись до заходів, присвячених Дню довкілля.  Разом ми зможемо покращити стан навколишнього природного середовища, адже збереження та примноження унікальної української природи – це  одне із пріоритетних завдань для кожного з нас!


Довідково: Відповідно до Указу Президента  №855/98 День довкілля проводиться щороку  в  третю суботу квітня. Цього дня  по всій країні розпочинаються заходи, спрямовані на поліпшення стану довкілля, очищення водних джерел, озеленення, збереження та відновлення територій природно-заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці