Працівники Держекоінспекції беруть участь у Міжвідомчому круглому столі з питань законодавства у сфері морської безпеки,

Працівники Державної екологічної інспекції України беруть участь у Міжвідомчому круглому столі з питань законодавства у сфері морської безпеки, що цими днями проходить у Києві.

Захід розрахований на 4 дні (22-25 квітня 2019) та проводиться  у рамках організації спільного з Держприкордонслужбою та Державним департаментом США проекту міжнародної технічної допомоги з метою посилення системи експортного контролю України та протидії розповсюдженню зброї масового знищення».


Метою заходу є обговорення між компетентними українськими міністерствами та відомствами, задіяними у виконанні функцій держави на морі та у сфері безпеки, наявної нормативно-правової бази, необхідності її удосконалення та покращення міжвідомчої взаємодії та координації в цілому. 

Так, протягом круглого столу учасники змогли обговорити чимало питань, що стосуються морської безпеки, зокрема, морське право, загальні ознаки контрабанди, морські загрози в регіоні та ін.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці