На Луганщині дошкільнята разом із дорослими саджали квіти

Діти дошкільного віку активно пізнають всі сфери людського життя, а особливо цікавляться природою. Їх допитливість охоплює все: від способу життя найдрібнішої комахи до влаштування Всесвіту. Їх цікавить чому небо блакитне, а трава зелена. Тому наше завдання с самого дитинства навчити їх цінувати й оберігати природу, усвідомлювати наслідки своєї діяльності для довкілля. Важливо показати дітям, що люди завжди мають піклуватись про природу.

Але отримані знання про навколишній світ повинні підкріплюватися практичною діяльністю та прикладами для того, щоб діти бачили позитивний результат своєї діяльності і мали бажання удосконалювати свої досягнення.

З цією метою, у Всесвітній день сім‘ї, за сприяння Державної екологічної інспекції у Луганській області, малеча дитячого садочку «Івушка» в м. Щастя зі своїми вихователями висадили 350 саджанців петунії на території свого закладу.

Діти, з притаманною для них безпосередністю, разом з дорослими саджали квіточки. Кожному хотілося щось посадити та полити кущики рослинок. Раділи гарній роботі та весняному сонечку.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці